Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Aangenaam! Wenny, geboren en getogen in Eindhoven. Ik heb twee grote kids en een lieve vriend. Naast mijn huishouden werk ik 32 u/wk, als marketing medewerker bij een leuk bedrijf in Eindhoven.

Net zoals zovelen van jullie, heb ook ik, het niet echt makkelijk gehad in het leven, maar daar ga ik het hier niet over hebben. Het belangrijkste is dat ik, door alles wat er gebeurd is, ben geworden wie ik nu ben en daar ben ik trots op!

 

Moods Art is een beetje een uit de hand gelopen hobby. Toen ik zelfstandig ging wonen met mijn twee kinderen had ik bijna niets. Met gekregen en hele goedkope spulletjes heb ik opnieuw mijn huisje ingericht. Natuurlijk geen budget voor wat leuks aan de muur en dus besloot ik zelf wat te gaan maken. 

Mijn eerste MoodsArt hangt nog steeds in mijn huis, niet omdat er niets mooiers is, maar omdat het voor mij symbool staat voor een nieuw begin! 

Bij het maken van de eerste versie ontstond een passie voor deze vorm van fotokunst. Het verslofte weer doordat mijn leventje veel te druk was. Als ik 's avonds moe op de bank plofte had ik geen energie meer om achter mijn pc te kruipen.

In augustus 2018, kreeg ik een burn-out, het resultaat van al meer dan tien jaar lang rennen en vliegen. Noodgedwongen moest ik dus pas op de plaats maken en "iets" zoeken wat me energie gaf.... Raad eens!

 

Moods Art, composities van het leven! Mooie, spannende, intieme en sprankelende momenten. Nog een beetje aan het ontdekken wat nu echt "mijn" stijl is, omdat ik een veelzijdige blik op het leven heb, vind ik zoveel dingen mooi en inspirerend.
Door mijn levenservaring en de leuke vrienden die ik heb, krijg ik veel inspiratie. Zie hier het resultaat!  

 

Fijn dat je even de tijd hebt genomen om wat meer over me te weten te komen. Ik zou het fantastisch vinden als je mijn pagina regelmatig een bezoekje brengt en anderen erover verteld!

 

Warme groet x

Wenny