Custom(ized) Art

Hoe leuk is het om een unieke MoodsArt te laten maken? Voor jezelf of voor een ander? Een stukje fotokunst aan de muur, die ik speciaal voor jou creëer. Of een bestaande versie laten aanpassen met jouw speciale one-liner. Of misschien wil je wel geen tekst? Of je wilt een versie die is bewerkt met acrylverf zodat de compositie nog meer diepte krijgt. Het kan eigenlijk allemaal!

Wat kost dat nou?

Bestaande MoodsArt laten aanpassen

  • Tekst weghalen op een huidige versie: + € 10,-
  • Tekst vervangen op een huidige versie: + € 20,-
  • Acrylverf laten aanbrengen op details van een huidige versie: + € 100 (Artwork dat groter is dan 100 x 100 cm kan niet met de reguliere koeriersdienst mee. Bij grote formaten komen er dus ook nog ca. € 50,- verzendkst. bij. Ophalen is uiteraard gratis.)

Een customized MoodsArt laten maken

  • Met behulp van jouw input (foto's en ingevulde vragenlijst), maak ik een mooie compositie die zo goed mogelijk aansluit bij wat jij in gedachte hebt. + €100,-
  • De customized versie (zie boven) bewerkt met acrylverf + €100,-  (Artwork dat groter is dan 100 x 100 cm kan niet met de reguliere koeriersdienst mee. Bij grote formaten komen er dus ook nog ca. € 50,- verzendkst. bij. Ophalen is uiteraard gratis.)

Nog vragen? Stel ze gerust! Ik beantwoord ze graag. Bij bestelling van een customized MoodsArt kom je nooit voor verassingen te staan, behalve dan over het stukje fotokunst natuurlijk. 

Download hier de vragenlijst

Custom MoodsArt aanvraag
92 downloads

Beoordeel MoodsArt

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Voorbeelden custom(ized) Moods Art